Föreningar på WSK2018

 

RageQuit

RageQuit är en förening som är aktiv i Växjö och Karlskrona. Vi främjar spelkultur genom att arrangera och delta på spelrelaterade evenemang runtom i Sverige. Bland annat håller vi i LAN, rollspelsgrupper och kortspelsträffar där vi spelar spel som Magic the Gathering, Yu-Gi-Oh och Pokémon. Vi arbetar aktivt för att föreningen ska bli en plats där alla känner sig som en del i gänget.
Tillsammans ska vi bidra till en öppen och välkomnande spelkultur.

På Wexio Spelkonvent kommer vi bidra med en avslappnad hörna där vem som helst kan komma och hänga. Bland de aktiviteter vi kommer hålla i finns nybörjarvänliga rollspel, retro-tv-spel och möjligheten att lära sig spela Yu-Gi-Oh eller Pokémon.
 


 VÄS - Växjö Spelförening

Sugen på att spela figurspel men inte har egna figurer? Växjö Spelförening kommer ha ett spelrum där du får prova på warhammer 40k, warhammer age of sigmar och Sagan om ringen, alla figurer finns och det är bara enkla regler vi lär ut på plats. Det är drop in alla dagar konventet är igång. Har du egna warhammer figurer och vill spela med dom? Då går det jättebra att komma förbi och spela med dina egna figurer såklart! Varmt välkomna.


Växjö kpop

Växjö kpop är en förening för dig som gillar kpop och den koreanska kulturen. Vi är en ny startad förening i Växjö som strävar efter att arrangera event och annat kul för alla kpop fantaster. I år kommer vi att arrangera på Wexio Spelkonvent!

På Wexio Spelkonvent kommer vi att hålla i diverse lekar med kpop tema exempelvis Whisper challange och random play dance. Musik kommer att spelas och vi på Växjö kpop kommer att vara på plats för alla era frågor om vår ny startade förening! Varmt välkomna att hänga med oss på WSK2018